food for fuel

Een simpele en effectieve manier om jouw voedingspatroon te optimaliseren. EN voor eens en altijd te stoppen met diëten!

Simpel, gemakkelijk en duurzaam een gezond voedingspatroon creëren!


leer hoe jij een expert wordt op het gebied van voeding.

Zie jij door de bomen het bos niet meer in voedingsland? Zie jij overal om je heen voedingstips en adviezen waardoor je niet meer weet wat nu wel en niet klopt? Dan gaat dit 4 weken programma jouw eens en voor altijd daar antwoord op geven. 

Dit programma heb ik namelijk gecreëerd om jouw een expert te gaan laten zijn op het gebied van jouw voeding. Een programma gemaakt voor vrouwen gebaseerd vanuit al mijn expertise als nutritionist, jarenlange ervaring in coaching en holistische gezondheid, mindset en intuïtief eten. 
het is een programma dat gemaakt is om jou te helpen tot een gezonde voedingspatroon zodat jij nu echt de juiste keuzes kunt maken voor jezelf. En niet meer hoeft te twijfelen aan jezelf. 

Jij bent op de juiste plek als jij jezelf:

 • Betrapt op het feit dat je elke keer googled op ‘hoe kan ik gewicht verliezen’ of ‘Hoe kan ik gezond leven’. 
 • Constant afvraagt hoe je de dag energieker door komt 
 • Je WEET dat het zoveelste dieet je niet gaat helpen. Maar je weet ook niet wat je anders kunt doen?
 • Als je al te veel geldt hebt uitgeven aan al diëten die uiteindelijk niet werkten. 
 • Je loopt elke keer tegen het punt aan dat je start met gezond eten maar dit niet volhoudt, EN uiteindelijk start je elke maandagochtend weer met vol goede moed. Wanneer je tevreden over jezelf en je lichaam wil zijn 

Dit programma leert jou alles over  gezonde voeding en helpt jou om jezelf energieker en fitter te voelen. En is voor vrouwen die op zoek zijn naar praktische en simpele kennis, tips en tricks om hun voedingspatroon te verbeteren en om voor zichzelf gezonde keuzes te kunnen maken. 

Je bent klaar met crahs diëten en bent klaar om jezelf geweldig te voelen de gehele dag!

Hoe zou het zijn als jij jezelf fit en energiek zou voelen?

Ik ben er van overtuigd dat iedereen een gezonder leven kan creëren. Door op de juiste manier voor jezelf te zorgen wordt je energieker en ga je je fitter voelen. Simpel en met gemak kun jij jouw gezonde leven gaan leven.

Dit programma is voor jou gemaakt als jij het zoveelste dieet hebt gevolgd maar nog steeds niet weet wat voor jou de beste keuze is voor jou om je gezond te voelen. Ik geef jou de juiste kennis, tools en praktische tips die jij nodig hebt om het best passende voedingspatroon te maken voor jou!

Waardoor jij jezelf lekkerder in je vel gaat voelen! En zelfs nog kilo's kwijt kunt raken!

Het Food for Fuel programma is speciaal voor jou zodat jij op een duurzame manier kunt gaan werken aan jou voedingspatroon volledig afgestemd op jouw behoefte. Je krijgt alle kennis vanuit mijn jarenlange expertise als nutritionist en coach.

Na dit programma kun jij de juiste keuzes maken omtrent voeding. Je weet welke voeding gezond is voor jouw lichaam en wat past bij jou. Daarnaast kun je de zin en onzin van alles wat er gezegd over voeding onderscheiden. Jij bent je eigen voedingsexpert!

Kopie van product fase
Carli Bisseling

Wat kun je allemaal verwachten in het
food for fuel programma?

 • 4 weken waarin jij gaat leren wat voor jou de beste en optimale voeding is waardoor jij een gefundeerde basis gaat neerzetten voor jouw gezonde lifestyle. 
 • Je komt los van alle negatieve vicieuze cirkels waarin je zit omdat je nu alle zin en onzin over voeding leert. 
 • Opdrachten en oefeningen waardoor jij niet alleen maar kennis krijgt maar deze ook weet te implementeren in je leven!
 • Een ondersteunende community van gelijkgestemde vrouwelijke doorzetters die net als jij hun gezondheid willen verbeteren.
 • Toegang tot mijn expertise als je vragen hebt!  
 • Jouw kans om de eerste stap te gaan zetten richting jouw duurzame gezonde lifestyle!
 • Kom los van alles wat je dacht te weten over voeding en maak een stap vooruit met nieuwe kennis en zelfvertrouwen! 
 • Je krijgt toegang tot mijn community waarin jij ten alle tijden op alle dagen van de week jouw vragen kunt stellen, Struggles kunt droppen, moeilijke momenten met me deelt maar ook zeker de successen die je behaald met mij kan delen. 
 • Evidence based E-learning ontwikkeld door mijn kennis vanuit de studies PA performance en Voeding en Diëtiek. Aangevuld met oefeningen en opdrachten gecreëerd om jou te helpen om nieuwe patronen en gedrag te integreren zodat jij werkt aan een duurzame gezondheid vanaf scratch af aan. 
 • Meditaties en oefeningen voor een positieve mindset en gedachten waardoor jij echt de switch gaat maken naar een energieker en fitter leven! 
 • Gratis yoga sessie
 • Elke maand life Q&A met alle vrouwen in het programma om verbinding te maken en te voelen dat jij niet alleen staat in het creëren van jouw gezonde leven.

Jij gaat dit als resultaat voelen

Na 4 weken 

 • Jij voelt je energieker de gehele dag door.
 • Je lijf voelt fitter dan ooit! 
 • Je weet hoe je je doelen op het gebied van jouw voeding ECHT kunt behalen en niet meer streeft naar onrealistische onhaalbare doelen. 
 • Je hebt de vaardigheden ontwikkeld om jouw eigen voedingspatroon te optimaliseren. Geen gekloot meer met diëten maar echt een voedingspatroon wat bij jouw past!  
 • Jij zet jouw gezondheid voorop zet en dit is jouw hoogste prioriteit elke dag weer. 
 • Jij weet wat jouw lijf nodig heeft om en weet wat er voor nodig is om je goed te kunnen voelen.
 • Vol zelfvertrouwen en met geloof in jezelf kun jij de juiste keuzes maken omtrent jouw voeding gedurende de dag.
 • Jouw zelfvertrouwen is gegroeid nog meer dan waar je ooit van gedroomd had. 
 • Jij voelt je gelukkiger, fitter en energieker

Food for fuel

€149

- Duur 4 weken

Gratis een yogasessies

Persoonlijk contact via het platform huddle

Een jaar lang toegang tot de Evidenced based E-learning die jou gaat helpen om nieuwe patronen en gedrag te integreren zodat jij werkt aan een duurzame gezondheid vanaf scratch af aan. 

vier weken programma
Jij gaat leren hoe je het beste voedingspatroon voor jezelf kunt gaan maken. Je creëert een gefundeerde basis voor altijd.

Opdrachten en oefeningen waardoor jij niet alleen maar kennis krijgt maar deze ook weet te implementeren in je leven!

Een live Q&A met gelijkgestemde vrouwen om al je vragen te kunnen stellen en om te verbinden met elkaar (bij voldoende aanmeldingen)

HI, MIJN NAAM IS CARLI

Lang heeft het geduurd voordat ik naar buiten kwam met wie ik daadwerkelijk ben en wil zijn.

Wat als anderen er ‘iets’ van denken? Wat als ze me niet leuk vinden? Allemaal vragen die in mijn hoofd rond spookten.

Altijd hard werken en meer doen en dan krijg ik daar wel de waardering voor die ik diep van binnen verlang.

De afgelopen jaren nadat ik in een diep dal zat heb ik voor mezelf besloten dat ik een MAGIC life wil creëren. Een leven waarin ik mij energiek en fit voel, niet alleen lichamelijk maar ook mentaal.

Ik wil kunnen doen wat ik leuk vind en hierdoor energie krijgen en in een positieve flow komen. Ik wil de energie en magie kunnen voelen die ik als kind voelde als je ergens in op kon gaan of als je machtigs moois zag.

Als sportdocent, coach en diëtist heb ik alle kennis in huis en altijd gedacht als ik genoeg sport en gezonde voeding eten ik me wel beter zou voelen. En ja lichamelijk was dat ook zo maar mentaal niet altijd. Want ja ik ben gezond, heb altijd gesport en bezig geweest om mijn lijf in optimale conditie te houden. Maar dit had niet altijd het resultaat dat ik GELUKKIG was.

Jezelf energiek en fit voelen gaat veel verder dan alleen voeding en sport. Het gaat veel meer over je mindset en over hoe je denkt over jezelf.

Als jij jezelf accepteert en met een nieuw perspectief naar jouw gezondheid gaat kijken zul je merken dat je positiever wordt, dat je bewuster om gaat met jezelf en je tijd en hierdoor meer geluk gaat ervaren.

De afgelopen jaren heb ik vooral gewerkt aan mijn mindset, overtuigingen en mijn eigen kracht.

In mijn hoofd ben ik veel minder bezig met wat anderen van me denken en doe ik nu echt wat ik zelf wil.

Ik heb mijn diepste verlangens en mooiste dromen waar kunnen maken, zoals mijn leven nu op Ibiza.

En dit lieve vrouw wil ik ook dat jij  gaat ervaren en gaat doen.

Vanuit de juiste energie gaan leven en doen wat jij leuk vindt. En dat begint bij de juiste basis.

THE 10 DAY RESET

TESTIMONIALS

Dankzij dit programma weet ik nu hoe ik gezondere keuzes kan maken en heb ik veel meer energie. Ik kan het iedereen aanraden!”

                                   – Marieke – 

Ik vond het super fijn om in mijn eigen tempo te leren en de praktische tips en tricks hebben mij echt geholpen om mijn voedingspatroon te verbeteren,” 

– Janneke – 

” Ik heb nu de kennis en het vertrouwen om gezonde keuzes te maken en het is niet eens moeilijk! ” 

– Tessa –

Veelgestelde vragen

Dit bepaal jijzelf. Hoe meer input jij geeft in het programma en in jezelf hoe meer jij hier van gaat profiteren. 

Elke week komen er opdrachten, kennis of video’s in het programma vrij die jij in je eigen tijd kunt maken. Minimaal is dit half uur wat jij hier aan hoeft te spenderen. 

Hoeveel tijd jij neemt om al het geleerde te implementeren is aan jou. Maar hoe meer je er mee bezig bent hoe beter jij alles je eigen gaat maken! 

Het programma duurt 4 weken.  

En dit is niet voor niets! Wil je graag gaan werken aan het bouwen van een optimaal en duurzaam voedingspatroon voor jezelf, dan heeft dit tijd nodig. In deze 4 weken ga jij alles leren over voeding en hoe je dit op een simpele en makkelijke manier kunt gaan toepassen in je eigen leven. 

In de coachsessie ben ik jouw persoonlijke coach. We bespreken de punten waar jij specifiek tegen aan loopt en waar jij hulp bij nodig hebt. Ik motiveer en inspireer je waardoor jij weer tot actie gezet wordt en de volgende stap mag gaan maken.

De sessies duren 30 minuten en worden in zoom gehouden. Mocht je willen dan kan hier een opname van gemaakt worden.

In het programma wordt aandacht besteed aan voeding, the basics. Je leert alles over wat voeding is, hoeveel je nodig hebt. En waar het allemaal inzit. 
Je gaat leren welke voeding voor jou het beste is en wat je beter wel en niet kunt eten. Je leert slimme trucks toe te passen en je leert vooral wat bij jou past zodat jij echt een duurzaam voedingspatroon gaat creëren en nooit meer hoeft te denken aan een dieet! 

Wanneer je vraag er niet tussen staat laat het me dan even weten. Stuur dan een email naar info@mynewroots.nl en dan kom ik zo snel mogelijk bij je terug. Lieve contact opnemen via instagram @mynewrootscoaching? Dat kan ook, stuur me dan een DM 🙂 

Dit programma is speciaal bedoeld voor jou als je al zoveel dieet pogingen hebt gedaan om gezonder te gaan leven maar het alsmaar niet lukt. Ik laat je zien hoe je op een duurzame en simpele manier met gemak een gezonde lifestyle wel kunt volhouden.

Waar wacht je nog op?
Neem nu contact op!

Mocht je twijfelen of dit programma bij je past! Stuur me dan een bericht. Of ga naar mijn instagram account en stuur me een dm!