Leef jouw meest gezonde leven : simpel, duurzaam en vol vertrouwen

Voor meer energie, fitter gevoel en lekkerder in je vel. Al met al: jouw allerbeste leven! 

Ik weet wat het is om je gefrustreerd te voelen over je lichaam.  Je verloren te voelen en met weinig energie je dag te beginnen en te eindigen.  En het gevoel hebbende alsof je alles al hebt geprobeerd ( en niets lijkt te werken ) voor het behalen van jouw doelen: fit, energiek, gezond, een fijn lichaam en heerlijk leven!

Je blijft maar pogingen proberen om gezonder te gaan leven. Maar elke keer lukt het niet en verval je toch weer in die oude ongezonde gewoonten. Je bent er moe van en bent het beu om telkens maar weer te voelen dat je faalt.

Jij bent klaar om voor eens en voor altijd hier verandering in aan te brengen. Jij bent klaar voor een gezonde lifestyle die jou niet alleen meer energie geeft en je fit laat voelen. Maar bovenal: een leven waar jij ECHT van kunt genieten! 

En gelukkig kan dit ook ( en makkelijker dan dat je nu denkt ).

Stel je eens voor dat je:


√ Een manier vindt om SAMEN te werken met je lichaam, in plaats van je gefrustreerd voelen

√ EINDELIJK leert hoe je op een duurzame en gebalanceerde manier voeding en beweging in je leven kunt integreren.  

√ Plezier en gemak gaat ervaren in het creëren van gezonde gewoontes, zodat het gemakkelijk wordt om een gezonde lifestyle vol te houden 

Dit programma is voor vrouwen die:

√ Klaar zijn met al die pogingen die je al gedaan hebt om gezonder te leven. Je weet dat het anders kan, en daar ga je nu ook 100% voor!

√ Voelen dat ze willen investeren in zichzelf omdat ze weten dat ze met de juiste hulp gigantische stappen gaan zetten en hun gezonde doelen bereiken. 

√ Geen concessies meer willen doen in hun energie, gezondheid, maar ook binnen hun gezin de beste moeder willen zijn die ze maar kunnen zijn. 

√ Zich heerlijk, rustig, ontspannen en vrolijk willen voelen. Weer volledig zichzelf! 

√ Willen leren hoe ze duurzame resultaten halen, omdat ze weten dat dit hun niet alleen nu maar ook in de toekomst gaat helpen. 

√ Zich niet meer door de waan van de dagen willen laten leven, maar bewust hun leven willen leven en hun keuzes willen maken.

√ ECHT een gezonde lifestyle willen creëren die bij hen past. Waardoor ze zich weer fit, energiek en lekker in hun vel voelen.  

Wat kun je verwachten?

EEN 6 – MAANDEN ONLINE COACHING PROGRAMMA DAT HELPT OM JOU EEN GEZONDE LIFESTYLE TE CREEREN DIE ECHT VOOR JOUW WERKT. 

Het is een reis die we samen aan gaan, op zoek naar wat bij jou past en hoe jouw gezonde droomleven eruit ziet. In je eigen tempo op je eigen voorwaarde ga jij bouwen aan je energielevel, je mindset en je zelfvertrouwen. 

Hi, mijn naam is Carli

Lang heeft het geduurd voordat ik naar buiten kwam met wie ik daadwerkelijk ben en wil zijn.

Wat als anderen er ‘iets’ van denken? Wat als ze me niet leuk vinden? Allemaal vragen die in mijn hoofd rond spookten.

Altijd hard werken en meer doen en dan krijg ik daar wel de waardering voor die ik diep van binnen verlang.

De afgelopen jaren nadat ik in een diep dal zat heb ik voor mezelf besloten dat ik een MAGIC life wil creëren. Een leven waarin ik mij energiek en fit voel, niet alleen lichamelijk maar ook mentaal.

Ik wil kunnen doen wat ik leuk vindt en hierdoor energie krijgen en in een positieve flow komen. Ik wil de energie en magie kunnen voelen die ik als kind voelde als je ergens in op kon gaan of als je machtigs moois zag.

Als sportdocent, coach en diëtist heb ik alle kennis in huis en altijd gedacht als ik genoeg sport en gezonde voeding eten ik me wel beter zou voelen. En ja lichamelijk was dat ook zo maar mentaal niet altijd. Want ja ik ben gezond, heb altijd gesport en bezig geweest om mijn lijf in optimale conditie te houden. Maar dit had niet altijd het resultaat dat ik GELUKKIG was.

Jezelf energiek en fit voelen gaat veel verder dan alleen voeding en sport. Het gaat veel meer over je mindset en over hoe je denkt over jezelf.

Als jij jezelf accepteert en met een nieuw perspectief naar jouw gezondheid gaat kijken zul je merken dat je positiever wordt, dat je bewuster om gaat met jezelf en je tijd en hierdoor meer geluk gaat ervaren.

De afgelopen jaren heb ik vooral gewerkt aan mijn mindset, overtuigingen en mijn eigen kracht.

In mijn hoofd ben ik veel minder bezig met wat anderen van me denken en doe ik nu echt wat ik zelf wil.

Ik heb mijn diepste verlangens en mooiste dromen waar kunnen maken, zoals mijn leven nu op Ibiza.

En dit lieve vrouw wil ik ook dat jij  gaat ervaren en gaat doen.

Vanuit de juiste energie gaan leven en doen wat jij leuk vindt. En dat begint bij de juiste basis.

THE 10 DAY RESET

Veelgestelde vragen

Dit bepaal jijzelf. Hoe meer input jij geeft in het programma en in jezelf hoe meer jij hier van gaat profiteren. 

Elke week komen er opdrachten in de E-learning vrij die jij in je eigen tijd kunt maken. Minimaal is dit een uur wat jij hier aan kunt te spenderen. 

Daarnaast gaan we in 1:1 sessies in op jouw proces en je behoeften. Deze sessies duren een half uur 🙂 

Ook heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan masterclasses en live sessies ( meditatie – yoga – kennissessies). Deze zijn live te volgen. Ben je er een keer niet bij? Niet getreurd. Alles wordt opgenomen en is later terug te kijken in de community. 

Het programma duurt 6 maanden. 

En dit is niet voor niets! Wil je graag gaan werken aan verandering van jezelf, dan heeft dit tijd nodig. Bij dit proces zijn er namelijk een aantal fases en deze fases komen pas voorbij wanneer je er een langere tijd mee bezig bent. Daarom juist dit programma in 6 maanden, zodat ik jou kan coachen door al deze processen heen! 

In de coachsessie ben ik jouw persoonlijke coach. We bespreken de punten waar jij specifiek tegen aan loopt en waar jij hulp bij nodig hebt. Ik motiveer en inspireer je waardoor jij weer tot actie gezet wordt en de volgende stap mag gaan maken.

De sessies duren 30 minuten en worden in zoom gehouden. Mocht je willen dan kan hier een opname van gemaakt worden.

In het programma wordt aandacht besteed aan gezonde voeding, beweging en vooral mindset.
We gaan ervoor zorgen dat jij energiek de dag kan starten en dit gedurende de dag vasthoudt.
Daarnaast komen de volgende onderwerpen voorbij ;
Verlangen/wensen –  hoe kun je meer en beter voelen –  plannen – zelfvertrouwen – actie ondernemen – realiseren – veerkracht – dankbaarheid 

Wanneer je vraag er niet tussen staat laat het me dan even weten. Stuur dan een email naar info@mynewroots.nl en dan kom ik zo snel mogelijk bij je terug. Lieve contact opnemen via instagram @mynewrootscoaching? Dat kan ook, stuur me dan een DM 🙂 

Dit programma is speciaal bedoeld voor jou als je al zoveel pogingen hebt gedaan om gezonder te gaan leven maar het alsmaar niet lukt. Ik laat je zien hoe je op een duurzame en simpele manier met gemak een gezonde lifestyle wel kunt volhouden.