Hi! Ik ben Carli

Health & mindset Expert en verliefd op Ibiza

Carli Bisseling Health & Mindset expert

Mijn passie? Mensen helpen bij het creëren van hun aller aller mooiste gezonde leven. 

Want ik weet dat echt iedereen dit kan bereiken! Ja echt.

Na jarenlang te hebben gewerkt als (voedings)docent, diëtist en sportprofessional kwam ik erachter dat niet alleen voeding en beweging enorm veel energie oplevert maar dat juist deze twee in combinatie met de juiste Mindset de GOUDEN combi is om jou energieke gezonde leven te kunnen gaan creëren. 

Nadat ik in 2017 het mentaal zwaar had (ik was vermoeid, futloos en kon alleen maar mopperen tegen mijn kinderen) en het mij niet lukte om met het oorspronkelijke ‘recept’ (namelijk gezond eten en sporten) wat ik altijd gebruikte om mijn energie omhoog te krikken. 

Maakte ik een besluit. Het moet anders want op deze manier kon ik niet doorgaan. Ik kon namelijk niet de moeder, partner zijn die ik wilde zijn en ik wilde mezelf weer zijn.  Ik verlangde ernaar om weer die sprankelende, spontane vrouw te zijn die kan genieten van de kleine momenten in het leven. 

Ik wilde die energie, vitaliteit en verkracht terugvinden, niet alleen fysiek maar vooral van binnen.

Mijn reis begon me het trainen van mijn mindset, het onderzoeken van mijn gedachten en het omarmen van positieve focus. 

En raad eens? 

Het werkte! 

Samen met mijn achtergrond als Health professional ontstond er iets bijzonders. Die eeuwige grijze sluier van vermoeidheid en negativiteit begon te verdwijnen.

Ik merkte dat ik me steeds minder zorgen maakte over wat anderen dachten en ik hield me meer bezig met hoe ik me wilde voelen en wat ik wil bereiken.  

Het allermooiste hiervan is dat ik een diep gekoesterd verlangen, mijn allergrootste droom werkelijkheid heb gemaakt. Namelijk wonen en werken met mijn gezin op IBIZA. 

Vanuit deze energetische plek waar ik me echt heel fijn voel help ik anderen vrouwen om ook hun aller mooiste gezonde leven te creëren.

EN jij lieve vrouw kan hetzelfde als ik, ik ben niet speciaal, en wat ik kan kan jij ook! Omarmen van de juiste energie en gaan doen wat je echt leuk vindt. Het begint allemaal bij een solide gezonde basis in combinatie met jouw mindset. 

En vertrouw me, dan ga je echt vliegen 

P.s Wil je heel mijn hele verhaal horen? Luister dan naar mijn Podcast #9 waarin ik je meeneem in mijn verhaal en waarom ik nu mijn programma heb gemaakt. 

 

 

 

FUN FACTS

MY NEW ROOTS COACHING 2 JAAR BESTAAT 
IK HEB AL MEER DAN 100 VROUWEN MOGEN BEGELEIDEN IN HUN PAD NAAR EEN GEZONDER LEVEN
WERK MET MIJ
BACHELOR SPORTACADEMIE VOEDING & DIETETIEK
Met beide benen op de grond en een tikkeltje spiritualiteit
NEEM CONTACT OP
IK BEN DOL OP KOFFIE
GRATIS DAGMENU
DOWNLOAD
IK WORD BLIJ VAN DE COMBI YOGA EN KRACHTTRAINING
IK BEN 36 EN HEB DE ALLERLIEFSTE MAN EN KINDEREN VAN DE WERELD 😉

Volg me dagelijks op instastory! @mynewrootscoaching