In deze aflevering neem ik je mee in ons leven op Ibiza. Een weekend wat er op foto’s echt fantastisch uitziet op instagram. Maar wat je niet ziet is het gemopper, de tranen en de frustratie. Een hele eerlijke podcast over mij en mijn gezin. En ik moet zeggen ik vind het ook echt wel spannend om deze online te zetten. Maar ik ga het toch doen 😉.

Abonneer je ook op mijn podcast via Spotify!

Mijn doel is om jou te inspireren. 

En mijn verhaal met jou te delen, om te laten zien dat alles mogelijk is ook voor jou. Ik richt me op gezondheid en energie. Want ik denk dat het doel is voor iedereen om zoveel mogelijk energie te ervaren en hierdoor een heerlijk gezond leven te kunnen leven. 

En voor mij is dit momenteel op Ibiza. Een lang gekoesterde droom die in 2022 werkelijkheid werd. 

Is het altijd rozegeur en maneschijn? Je hoort het allemaal in deze aflevering. 

Een energiek en gezond leven

Luister naar je hart naar wat je werkelijk verlangt, dat is stap 1. En neem daar dan de volledige verantwoordelijkheid voor. Want als jij echt meer energie wil, dan zijn er geen smoesjes of ja maar’s. Dan onderneem je actie!

Kom je naar mijn RETREAT?

Alle antwoorden zitten in jou, maar je moet wel de fluistering van je hart kunnen horen. En daar ga ik je bij helpen tijdens
Het IBIZA Retreat Relax & Connect.  

Dit worden hele fijne dagen die volledig in het teken staan van jou. Je moet het jezelf gunnen, want waar een wil is, is een weg. En dan neem je die verantwoordelijkheid, stap je uit je comfort zone en ga je ervoor!

TIP: Kom samen met een vriendin en je krijgt korting per persoon! 
Neem contact op via info@mynewroots.nl voor deze korting. 

Ik hoop je heel erg te ontmoeten. Weet dat je het waard bent.

Liefs, Carli

P.s. Mocht je nog vragen hebben over de Het RETREAT, stuur me gerust een DM!

Laatste aflevering: