Jouw gezonde leven, hoe je echt je leefstijl aan kunt passen

Jouw gezonde leven, hoe je echt je leefstijl aan kunt passen

Jouw gezonde leven, leefstijl

Jouw gezonde leven, hoe je wel je leefstijl aan kunt passen

Als je wil gaan werken aan je gezondheid en aan jouw gezonde leven doe je dat vaak vanuit een snelle beslissing. Wellicht omdat je gefrustreerd bent of omdat je het nu echt zat bent om je vermoeid te voelen en geen energie te hebben. ⁠
Maar je beslist nu dat je vanaf morgen beter en gezonder gaat leven. ⁠

Deze beslissing is natuurlijk goed voor je maar omdat je niet verder hebt nagedacht dan de week die komen gaat is het zeer waarschijnlijk dat je je voornemen niet heel lang gaat volhouden.⁠

Waarom lukt het dan niet? ⁠
Vaak is de beslissing die je neemt zo rigoureus dat je er niet goed over nagedacht hebt. Je hebt niet bedacht hoe jouw gezonde leven en je leefstijl er voor je uit komt te zien. ⁠En je doet maar wat.
Het resultaat hiervan? Je raakt gefrustreerd en geeft jezelf de schuld. Een stem in je hoofd die zegt; ‘Zie je nou wel, ik kan het toch niet, ik ben niet goed genoeg’. Je bent weer terug bij af en je gaat door zoals je altijd al hebt gedaan.

Je kunt dit omdraaien, je kunt dit anders gaan doen. En de eerste stap die je hiervoor mag zetten is om te gaan DROMEN!

Hoezo dromen? Ja inderdaad dromen! Ga maar dromen over hoe jouw gezonde leven en leefstijl er voor je uitziet. Als je een helder beeld hebt van hoe jouw gezonde leven eruit ziet kun je hiernaar toe gaan werken en actie gaan ondernemen. Maar zonder droom geen resultaat.

Durf jij het aan? Ga je dromen?

Liefs Carli
PS: Wil je graag meteen starten met het creëren van een bewuster, gezonder en gelukkiger leven? Of wil je meteen aan de slag met het visualiseren van je droom?
Download dan hieronder mijn E-book en ga meteen in 5 stappen aan de slag!

Klik hier om het E-book meteen te downloaden!

 

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *