afvallen in Helmond, een snelle oplossing?

Wil jij snel afvallen in de omgeving Helmond en heb je al veel geprobeerd?

Dat geloof ik meteen, snel afvallen werkt niet! Als voedingsdeskundige (diëtist) en sportprofessional in Helmond heb ik jarenlang mensen begeleidt. Hierin heb ik veel mensen begeleidt die op zoek zijn naar een snelle oplossing. En keer op keer zijn mensen teleurgesteld als ze niet het desgewenste resultaat behalen omdat datgene wat ze verwachten niet waar gemaakt kan worden.

En ik kan je beloven dat een snelle oplossing (Quick fix) je niet gaat helpen! Nee want je vervalt weer in je oude gedrag. Het gaat je niet opleveren wat je gedacht had. Want ben is eerlijk, binnen 12 weken 10 kilo afvallen is toch ook echt knap lastig. Je bent toch ook niet in twaalf weken 10 kilo aangekomen? Nee en dan zijn er nog al die andere factoren die er bij komen kijken.

Want je zit niet voor niets niet lekker in je vel, je wil niet voor niets wat kilo’s kwijt raken. Nee er is meer waarom jij dat gewicht op de weegschaal naar beneden wil krijgen. Je hoopt dat wanneer je dat gewicht bent kwijtgeraakt je weer vrolijk bent, je positief bent en je de dag weer met energie doorkomt. Je wil je onzekere ik kwijt zijn en volop geniet van het leven.

Maar dit gaat je niet lukken door alleen maar snel af te vallen, nee je zult moeten gaan bekijken wat je daadwerkelijk wil in het leven, welke droom heb je je voor jouw gezonde leven? Hoe ziet dit eruit over 5 jaar? Wat ben je dan aan het doen wat je op dit moment (nog) niet doet of kan?

Ik beloof je een snelle oplossing of een snel middel gaat jouw niets brengen als alleen maar frustratie en schuldgevoel naar jezelf.

Wanneer je je eerst bezig gaat houden met je droomwens, je gedachten en je bewust worden van het feit hoe je gezonder wil leven en hier naar gaat handelen. Weet ik zeker dat je sneller jouw gezonde leven gaat vinden, lekker in je vel komt te zitten, je bewuster bezig bent en met energie de dag afsluit. En ja dan gaat ook die kilo’s naar beneden. Maar zullen ze nooit meer er bij komen.

Liefs Carli

 

Carli Bisseling | My New Roots Coaching

afvallen Helmond, snelle oplossing

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *